simons sportsystem impromaxx

Simons - Jetex

Zowel de complete sportuitlaat systemen als ook de sport einddempers van Simons-Jetex hebben een groter buisdiameter voor beduidend minder tegendruk. Meer vermogen en een diepe sound zijn dan ook de kenmerken van Simons-Jetex. Een minstens zo belangrijk kenmerk is echter de lage prijs.

Ook heeft Simons-Jetex groep A sportuitlaten. Deze zijn al vele jaren bekend bij de sportieve rijders met een Opel Manta, Ascona, VW Golf I en II. De liefhebbers van een Opel C Kadett, een Volvo Amazone, 140 of 240 of een Saab 2T, 96 of 900 kennen Simons-Jetex ook al vele jaren omdat zij de enige aanbieder van sport uitlaatsystemen is voor deze auto's.

                                                Simons Sportuitlaat op Audi A3 8P

Naast de groep A sportuitlaten en de sportuitlaten voor "oldtimers" heeft Simons-Jetex echter nog veel meer te bieden, namelijk geweldige sportuitlaatsystemen met een prachtige sound, een groter diameter, een perfecte afwerking en pasvorm.

                                               Simons RVS Duplex Sportuitlaat

Zowel losse sport einddempers als complete sportuitlaatsystemen vanaf de katalysator of de vlampijp, alles is mogelijk. En is er voor uw auto geen pasklare einddemper of kompleet systeem, dan kunt u altijd nog bij het enorme universele programma kijken.